Upgrade Keewaya

Miejsce na dyskusje o oprogramowaniu i sprzęcie
Awatar użytkownika
Bany
Posty: 2899
Rejestracja: 21 lip 2014, 11:16

Re: Upgrade Keewaya

Postautor: Bany » 13 sty 2020, 14:49

Masz rację, Game Boost to co innego niż Turbo ;)
"Zesrałem się" ~Paulo Coelho
Awatar użytkownika
Keeway
Posty: 3878
Rejestracja: 06 kwie 2014, 23:53

Re: Upgrade Keewaya

Postautor: Keeway » 15 sty 2020, 13:48

Obrazek

Witamy na pokładzie nowe komponenty, montaż dopiero w piątek :P

You ask me to go living with the pigs, but I can’t go live with pigs and then not get dirty.
Awatar użytkownika
kirq
Posty: 12603
Rejestracja: 08 mar 2012, 18:42

Re: Upgrade Keewaya

Postautor: kirq » 15 sty 2020, 16:13

Zazdroszczę. Wspaniała chwila w życiu każdego mężczyzny :icon_thumbup:
Awatar użytkownika
JJK
Posty: 2001
Rejestracja: 07 maja 2013, 22:17

Re: Upgrade Keewaya

Postautor: JJK » 15 sty 2020, 17:40

Nie wywołujcie Fredskiego z lasu :)

Szklanka do połowy jest pełna.
Awatar użytkownika
Kastor
Posty: 4355
Rejestracja: 13 lut 2017, 20:03

Re: Upgrade Keewaya

Postautor: Kastor » 15 sty 2020, 18:53

JJK pisze:Nie wywołujcie Fredskiego z lasu :)

To sympatyczny wątek, po co wspominać smutnych buców? :D

@Keeway
Widzę, że benchmark cię przekonał do Ryzena 5 3600? :P
Obrazek
Война. Война никогда не меняется.
"Nie posiadam małżonki, ale rzeczona dama regularnego współżycia [...]"
Awatar użytkownika
Keeway
Posty: 3878
Rejestracja: 06 kwie 2014, 23:53

Re: Upgrade Keewaya

Postautor: Keeway » 18 sty 2020, 12:10

Póki co bez OC, bo chłodzenie z poprzedniego procka nie podeszło a ze stockowym to chyba trochę słabo c'nie Bany?
Natomiast już się biorę za podkręcanie RAMu.

https://www.userbenchmark.com/UserRun/23816025

oraz po ustawieniu XMP - https://www.userbenchmark.com/UserRun/23817087

You ask me to go living with the pigs, but I can’t go live with pigs and then not get dirty.
Awatar użytkownika
Bany
Posty: 2899
Rejestracja: 21 lip 2014, 11:16

Re: Upgrade Keewaya

Postautor: Bany » 18 sty 2020, 13:26

Stockowy cooler powinien trzymać defaultowe Turbo proca, czyli max 4.2Ghz na jednym rdzeniu. Jeżeli będziesz chciał wszystkie rdzenie ustawić pod to taktowanie, to przyda się jakiś lepszy cooler.
"Zesrałem się" ~Paulo Coelho

Wróć do „Software i hardware”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

cron