RED DEAD REDEMPTION 2

Nie samą ArmĄ człowiek żyje.
Awatar użytkownika
biker48
Posty: 7010
Rejestracja: 31 lip 2012, 12:35

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: biker48 » 08 lis 2019, 4:50

Bolało Kirq, bolało :-)

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Obrazek
Awatar użytkownika
biker48
Posty: 7010
Rejestracja: 31 lip 2012, 12:35

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: biker48 » 08 lis 2019, 19:06

ZlyMudzyn pisze:Jest kolejne rozwiązanie, ściągnąć program http://mion.faireal.net/BES/ (jub jakikolwiek inny, który potrafi ograniczyć zasoby procesora, których może użyć dany proces), rozpakować, uruchamić BES, uruchamićRDR2, z listy w programie BES wybrać proces RDR i przyciąć maksymalne wykorzystanie procesora na wartość -1%. Mi pomogło.

Ale Rockstar mógłby się ogarnąć


Tak, tylko dziwna sprawa, bo po odpaleniu tego programu i uruchomieniu RDR, nigdzie jego procesu nie widzę na liście. On jest jakoś inaczej nazwany? Ukryty?
Obrazek
Awatar użytkownika
ZlyMudzyn
Posty: 381
Rejestracja: 23 sie 2018, 19:28

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: ZlyMudzyn » 09 lis 2019, 10:12

Hm, dziwna sprawa, u mnie wykrywa go normalnie. Może spróbuj uruchomić program po włączeniu RDR?

► Pokaż Spoiler
Awatar użytkownika
biker48
Posty: 7010
Rejestracja: 31 lip 2012, 12:35

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: biker48 » 09 lis 2019, 10:57

U mnie nie ma. Czy ten program powinien być w katalogu RDR? Ja wrzuciłem byle gdzie ale na zdrowy rozum nie powinno o mieć znaczenia.
Obrazek
Awatar użytkownika
ZlyMudzyn
Posty: 381
Rejestracja: 23 sie 2018, 19:28

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: ZlyMudzyn » 09 lis 2019, 11:45

Nie ma to znaczenia, gdzie jest program. A którą wersję pobrałeś, 1.7.7?
Awatar użytkownika
biker48
Posty: 7010
Rejestracja: 31 lip 2012, 12:35

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: biker48 » 09 lis 2019, 11:48

Tak
Obrazek
Awatar użytkownika
ZlyMudzyn
Posty: 381
Rejestracja: 23 sie 2018, 19:28

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: ZlyMudzyn » 09 lis 2019, 12:36

Znalazłem jeszcze takie rozwiązanie, z użyciem programu Process Lasso, spójrz na rozwiązanie po "EDIT:'
https://www.reddit.com/r/PCRedDead/comments/ds3kk4/stutter_freeze_temporal_fix_red_dead_redemption_2/
Awatar użytkownika
svaty
Moderator
Posty: 6598
Rejestracja: 04 kwie 2013, 22:19

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: svaty » 09 lis 2019, 12:52

Ja zaś tylko powiem, że #uMnieDziała bez instalacji dodatkowego oprogramowania. Nawet te przycięcia zdarzają się może raz na 10 - 15 minut i są krótsze. Co pomogło?
* Ustawienie "Uruchom jako Administrator" dla RDR2.exe, Launcher.exe oraz LauncherPatcher.exe.
* Ustawienie na ON "Wyłącz optymalizacje pełnoekranowe" dla RDR.exe.
* Zmiana API z Vulcan na DX12.
* Obniżenie wszystkich ustawień wolumetrycznych o jeden poziom.
* Ustawienie koligacji procesorów dla RDR.exe (odznaczyłem jeden, ostatni procesor).

Więcej info:
* Reddit
* YT:


PS. Oczywiście, sterowniki zaktualizowane przynajmniej do wersji 441.12 (nVidia).

Lubię żużel jak koń owies.
Awatar użytkownika
biker48
Posty: 7010
Rejestracja: 31 lip 2012, 12:35

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: biker48 » 09 lis 2019, 13:14

Ok to pomogło, gra jest mega jak dla mnie :)
Mam na myśli program od Złego.
Obrazek
Awatar użytkownika
ZlyMudzyn
Posty: 381
Rejestracja: 23 sie 2018, 19:28

Re: RED DEAD REDEMPTION 2

Postautor: ZlyMudzyn » 09 lis 2019, 13:21

No to fajnie, że w końcu możesz sobie pograć!

Wróć do „Gry”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości